Westland Wonen

Westland 36 jaar actief in Vlaardingen

In 1979 was Westland gevestigd op de Billitonlaan in Vlaardingen, actief met binnen- en buitenzonwering. Westland was vooral regionaal actief. Ruim 15 jaar geleden is Westland verhuisd naar woonboulevard Hoogstad te Vlaardingen, waarbij ook gordijnen, vloeren, rolluiken, overkappingen en wandafwerking onderdeel is geworden van de collectie producten.

Styling en technisch advies voor stoffering

Een fraai en comfortabel interieur begint bij een vakkundig advies. De adviseurs van Westland hebben naast de ruime ervaring van vele woonhuizen ook ruime ervaring in projecten. Heeft u behoefte aan een gedegen en vakkundig advies in de showroom of bij u aan huis? Maak een afspraak met Westland Wonen.

Veilig wonen

Uw huis als veilige basis. Westland levert naast rolluiken, ook het totale beveiligingsplan voor uw woning of kantoor. Met behulp van extra verlichting, alarm installatie en verbetering van hang en sluitwerk, realiseren de specialisten van Westland een veilige basis.

Comfortabel wonen, genieten in en rondom uw huis, kan met de vele producten en diensten van Westland; Kom ook inspiratie opdoen in de showroom te Vlaardingen. Op onze website vind u veel inspiratie en in de showroom ontvangt u een prachtig magazine vol met inspirerende verhalen over comfortabel wonen.