Appartementen Vlaardingen – PVC vloer

Appartementen Vlaardingen – PVC vloer

PVC vloeren, horren, gordijnen Vlaardingen – appartementen Vlaardingse Vaart

Westland Wonen, heeft luxe appartement aan Francijntje de Cadtlaan voorzien van PVC vloeren, horren, gordijnen en wandafwerking. Naast het advies over soorten materiaal en kleuren, heeft Westland Wonen de vloeren geëgaliseerd en gelegd.

De collectie PVC vloeren van Westland Wonen

PVC-vloer: een natuurgetrouwe kwaliteitsvloer voor vrijwel elke ruimte

PVC is een kunststof vloerbedekking in de vorm van flexibele stroken of rollen. PVC-vloeren zijn verkrijgbaar met toplagen in verschillende diktes en zelfs met voelbaar natuurgetrouw reliëf. PVC is uitermate geschikt voor thuisgebruik alsmede voor projectmatig gebruik. Er is voor bijna elke ruimte in huis en elke vorm van gebruik een geschikte PVC-vloer verkrijgbaar. Naast bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer, is PVC dus ook goed te gebruiken in de keuken en badkamer. PVC is gemakkelijk schoon te houden en daardoor erg hygiënisch. Bovendien zijn PVC-stroken uitstekend warmteoverdragend en is een PVC-vloer daardoor prima geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Westland Wonen heeft stroken PVC van veel verschillende merken en kan daardoor heel veel soorten PVC-stroken en allerlei verschillende uitvoeringen en designs leveren. Denk bijvoorbeeld aan plak-PVC, klik-PVC, zelfklevende PVC-stroken, volmassief PVC of PVC op basis van MDF.

Andere producten van Westland Comfort

Naast de PVC vloer heeft Westland Wonen, ook behang van Eijffinger, hordeuren van Luxaflex, Vouwgordijnen van Luxaflex en een knikarmscherm van Ambiance geleverd en gemonteerd.