PVC vloeren – Vlaardingen

Waarom een PVC vloer?

PVC vloeren zijn al vele jaren in opkomst en voldoen aan specifieke behoeften. De vloeren zijn modern, modieus en hebben een goede prijs/kwaliteit levensduur verhouding en zijn dus kosten effectief. PVC vloeren zijn gemakkelijk te reinigen en hebben een isolerende werking.

PVC vloeren kunnen worden toegepast in vochtige ruimten. Hierdoor is een hout effect ook te realiseren in badkamers, keukens en toiletten zonder de nadelige eigenschappen van hout

PVC vloeren Vlaardingen – eigenschappen en voordelen

Westland Wonen levert in Vlaardingen, Topmerken PVC vloeren naast de huismerk collectie.
JAB, Gerflor, MFlor, Beautyflor en Quickstep.

Westland Wonen, biedt u de laatste nieuwe trends en innovaties op gebied van PVC Vloeren in Vlaardingen

De PVC vloeren van Westland Wonen worden gemaakt van gerecyclede materialen. Het milieu wordt hierdoor minder belast.

PVC vloeren van Westland zijn zeer duurzaam, hebben een lange levensduur. Hierdoor wordt het milieu minder belast en bieden de vloeren een goed rendement.

JAB Anstoetz PVC vloeren ook in Vlaardingen

JAB Anstoetz staat voor Design en kwaliteit. Ook in de collectie JAB PVC vloeren vindt u deze kenmerken terug. Westland Wonen biedt u PVC stroken vloeren die volledig gelijmd worden, zelfklevende PVC stroken en de JAB LVT click PVC vloeren.

Gerflor PVC vloeren in Vlaardingen

Gerflor staat voor hoogwaardige kwaliteit PVC vloeren. Westland Wonen past de Gerflor collectie vooral toe in de zakelijke markt. Hotels, cafe’s, bedrijfsruimten, showrooms, kantoren, scholen en banken, zijn voorzien van Gerflor PVC vloeren. De collectie PVC vloeren van Gerflor is sinds 2015 ook zeer geschikt voor woonhuizen.

PVC huismerk vloeren collectie van Westland Wonen in Vlaardingen

Naast de TOP merken Gerflor, Mflor en JAB, voert Westland Wonen een met zorg samengestelde huismerk PVC vloeren collectie met zeer interessante items. Goede kwaliteit en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

mail ons

Vraag meer informatie aan

Meer informatie over PVC vloeren per mail.