Nieuwbouw – Gantel de Baak

Nieuwbouw woningen Gantel de Baak

 • Laminaat aanbieding

  Ambiance laminaat vloeren diverse trendy kleuren met brede plank, vraag naar de aanbieding.

 • Gordijnen aanbieding

  De trendy Lifestyle collectie, gratis confectie en montage, vraag naar de voorwaarden.

Vloeren, gordijnen en zonwering

Westland Wonen is gevestigd op woonboulevard Hoogstad te Vlaardingen. U vindt hier een breed assortiment vloeren, gordijnen, binnenzonwering, shutters, horren en buitenzonwering. Naast uitgebreid advies, vindt u een ruime collectie Topmerken samen met scherp geprijsde huismerken.

PVC vloeren, trendy

Westland heeft veel keuze in PVC vloeren, met verschillende leg methoden. U krijgt altijd advies en heeft de keuze in geheel verzorgt of grotendeels zelf doen. Een PVC vloer is gemakkelijk in gebruik en is zeer geschikt voor vele toepassingen.

Aanbieding nieuwbouw Gantel de Baak

PVC vloer Ambiance. De PVC vloer van Ambiance is van hoogwaardige kwaliteit. Vraag naar de voorwaarden van de Ambiance PVC vloer. Binnenzonwering Ambiance. De gehele collectie Ambiance binnenzonwering, gratis meten en kleuradvies gecombineerd met 20% korting of gratis montage.

Vloerenspecialist

Westland Wonen is vloerenspecialist en biedt naast advies een zeer uitgebreide collectie PVC vloeren, laminaat, vinylvloeren, houten vloeren, parketvloeren en tapijt. Van advies tot en met volledig verzorgde service van kamer leegruimen, vloeren egaliseren en vloeren leggen. Westland heeft in de afgelopen 36 jaar veel ervaring in het leveren van vloeren bij bedrijven en consumenten opgedaan.

 • PVC vloeren

  PVC vloeren van Westland Wonen

 • Laminaat collectie

  Westland Wonen heeft een uitgebreide collectie laminaat

 • Tapijt, Westland Wonen

  Prachtige tapijt collectie

Gordijnen op maat

De collectie gordijnen van Westland Wonen is passend voor elk raam, vitrage, overgordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, plissé gordijnen, duette gordijnen en verduisterende gordijnen. In de collectie van Westland vind u bekende merken afgewisseld met een slimme huismerken collectie.

Terrasoverkappingen specialisten

Heerlijk genieten van uw nieuwe huis is nog leuker met een terrasoverkapping van Westland. De overkappingen van Westland zijn geschikt om onder te zitten met zon, regen en wind. De overkappingen met doek en de overkappingen met glas. Vraag naar de mogelijkheden.

Basic terrasoverkapping aanbieding

 • A-line terrasoverkapping

  Nederlands fabrikaat aluminium terrasoverkapping

 • Trendkleuren

  Standaard in roomwit, antraciet en sepia kleur

 • Compleet

  Compleet geleverd met instructie video