Interieur advies

Advies van ervaren stylisten, adviseurs

Westland is betrokken geweest als leverancier voor vele projecten. Van het leveren van de binnenzonwering tot het realiseren van het complete interieur. Bijzondere locaties en vele stylisten en architecten hebben ons een schat aan ervaring opgeleverd en een bijzonder vaardig oog voor details. Van het ING huis tot het Haagse Gemeente Museum, van rietgedekte boerderij tot luxe villa aan het meer van Geneve. Ons team heeft veel geleerd en deelt deze ervaring graag met u. We zijn u graag van dienst.

Vakmanschap en ervaring samen met moderne middelen

Westland werkt samen met het Hout en Meubilering college. De leerlingen brengen “nieuwe werkmethoden en innovatie binnen”. Vooral de manier om een interieur te presenteren in 3D programma’s, het maken van kleur adviezen komt samen met het vakmanschap van de adviseurs en de uitvoerende vakmannen.

3D programma’s maken het mogelijk om snel een beeld te krijgen van een interieur, de indeling de verhoudingen en de kleuren van het interieur zijn goed in beeld te brengen. Westland Wonen maakt voor nieuwbouw projecten vooraf 3D ontwerpen, die u kunnen helpen een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden in uw nieuwe woning.