Gordijnen

Gordijnen, de juiste sfeer in uw woning.

Gordijnen bepalen de sfeer in uw woning of kantoor. De juiste stof, met de juiste lichtdoorlatendheid, transparant of verduisterend, bepalen de atmosfeer in uw woning. De adviseurs van Westland Wonen, begrijpen deze daglicht toetreding, de maning van confectioneren en kunnen u prima adviseren.

Gordijnen bepalen de sfeer in uw woning. De adviseurs van Westland Wonen adviseren u graag over de verschillende stoffen en de lichtdoorlatendheid. De manier van confectie heeft veel invloed op de uitstraling van uw gordijnen. Per stof wordt door adviseurs gekeken hoe te confectioneren.

Gordijnen op roeden worden veelal uitgevoerd met ringen. Deze manier van confectie heeft een ongedwongen sfeer. De ringen en roeden zijn in vele soorten, kleuren en maten verkrijgbaar.

Overgordijnen kunnen in lichtdoorlatende en geheel verduisterende stoffen geleverd worden. Een overgordijn moet goed kunnen sluiten om het comfort optimaal te genereren.

Transparante stoffen in alle mogelijke kleuren en prints van Topmerken als Ploeg, Ado en Eijffinger tot de trendy huismerk collecties van Westland Wonen.