Gordijnen – verduistering

Verduisterende gordijnen voor elk raam

Het team van Westland Wonen, bestaat uit specialisten op gebied van gordijnen. Met ruim 36 jaar ervaring in kantoren, hotels en vele woonhuizen, mag u van deze specialisten een goed advies verwachten. De collectie bestaat uit mooie Topmerken gecombineerd met leuke huismerken.

Verduisterende gordijnen zijn er in vele vormen, kwaliteiten. Westland Wonen heeft een ruime collectie opgebouwd met items voor elke woonstijl. Naast verduisterende gordijnen voor woonhuizen heeft Westland Wonen uit Vlaardingen, extra zonwerende gordijnen en vlam vertragende gordijnen.

Verduistering gordijnen voor vele soorten ramen

Confectie van vitrage gordijnen met dubbele of vlinderplooi was de normale manier om te confectioneren. Naast deze vlinderplooi is een wave gordijn confectie de laatste jaren in opkomst. Westland Wonen past de confectie toe die het best bij uw wensen en de stof past.

De details van uw gordijn

De juiste kleur, met of zonder loodveter, welke plooi. Details van uw gordijnen bepalen het eindresultaat. Belangrijke details van uw gordijnen worden ook bepaald door de soort gordijnrail en de wijze waarop deze rail wordt gemonteerd.