Gordijnen advies

Prachtige gordijnen met het juiste advies.

Persoonlijk advies

De mooiste gordijnen door het juiste persoonlijke advies. Een gordijn specialist bekijkt samen met u de situatie en bepaald de juiste stof, kwaliteit, waarbij stofkwaliteit, transparantie, confectie methode, het rail en bediening systeem worden bepaald. Tijdens het persoonlijke gesprek worden de juiste afmetingen besproken en als u dat wenst direct ingemeten.

Inmeten & confectie

Uw gordijnenworden ingemeten door een vakspecialist die veel ervaring heeft met alle soorten gordijnen en raamdecoratie. De verantwoordelijkheid voor de afmetingen wordt door de vakspecialist genomen en het atelier verzorgd de confectie volgens de aanwijzingen van deze specialist.

Advies over gordijn stoffen

Katoen, Trevira CS, Polyester, Linnen en zo nog vele andere stofsoorten zijn geschikt om gordijnen van te maken. De verschillende soorten stof, hebben vele verschillende eigenschappen. Krimp, kreukelen, statisch, brandvertragend, glimmend en zo nog vele andere eigenschappen, die de gordijnen een bepaalde sfeer, uitstraling meegeven. Tijdens een persoonlijk advies kunnen deze eigenschappen worden besproken en afgestemd worden op uw wensen en de situatie. De situatie waarin de gordijnen komen te hangen hebben ook veel invloed op de stofkeuze. Vochtig, hoge ramen, temperatuur verschillen bepalen bijvoorbeeld de krimp van de stof.

Confectie en rail of roede systeem

Gordijnen worden op verschillende manieren worden geconfectioneerd, dubbele plooi, tulpplooi, vlinderplooi wavegordijn zijn allemaal verschillende manieren om gordijnen te verwerken. De combinatie van confectie, stofsoort en hoeveelheid stof bepaald hoe de gordijnen bij u eruit gaan zien.

Luxe bedieingen, elektrisch bedienbaar

Huis automatisering, luxe bediening

Steeds vaker worden gordijnen voorzien van elektrisch bedienbare rail systemen. Westland heeft veel ervaring met elektrisch bedienbare rail systemen. Somfy, Goelst, Silent Gliss en Lutron systemen zijn in vele projecten door Westland toegepast. Kies ook voor gemak en luxe met elektrisch bedienbare gordijnsystemen.