Gordijnen – advies aan huis

In de showroom of aan huis, persoonlijk advies

Graag zijn we u van dienst

De gordijnen en stoffering in uw woning bepalen in hoge mate de sfeer bij u thuis. U bent welkom in onze showroom.Westland Wonen legt zich toe op gordijnadvies bij u aan huis. Wij geloven namelijk dat er geen andere plek is waar je beter advies over gordijnen kunt krijgen dan bij u thuis.Want thuis ziet u meteen het effect van lichte of juist wat zwaardere patronen of welke sfeer verschillende soorten stoffen oproepen. De lichtinval in uw huis maakt het uiteindelijke effect en dat is precies wat u wilt zien en ervaren voordat u gordijnen koopt.

Combinatie showroom en advies thuis

Daarom komen we bij Westland Wonen altijd bij je thuis langs om te zorgen dat je het beste advies en de beste gordijnen krijgt in uw interieur.Bij Westland Wonen geloven we dat je altijd samen op zoek moet naar de beste oplossing. We dringen je nooit iets op. Omdat het jouw gordijnen zijn die in jouw interieur moeten passen. Wij begeleiden je wel bij de juiste keuze. Zodat je de beste gordijnoplossing krijgt, passend bij je wensen en budget. Daarmee maken wij het verschil in interieuradvies. En niet alleen volgens onszelf maar gelukkig denken anderen hier net zo over.

De juiste stoffen en confectie

We werken uitsluitend met de beste stoffen en de betere merken zonder dat u meteen de hoofdprijs hoeft te bepalen. Hoe Westland Wonen bij u aan huis advies geeft, hebben we voor u samengevat in een paar duidelijke stappen. We zien uit naar een eerste kennismaking met jou en uw interieur. We horen graag van U!