Comfort en veiligheid

Uw huis als comfortabele en veilige plek

Uw heerlijke veilige thuis

De wereld is onveiliger geworden, hoewel Nederland een van de veiligste landen is, komen steeds meer gevaren dichterbij. IS en Zika virus zijn zomaar een paar onderwerpen waar veel over gesproken wordt in relatie tot veiligheid. Een probleem veel dichter bij ons is inbraken. Wie heeft de laatste jaren geen inbraak meegemaakt in huis of auto? Westland Wonen heeft een pakket met diensten en producten waarmee uw huis weer een stuk veiliger en comfortabeler wordt.

Somfy producten en diensten van Westland

Westland is Somfy partner, sinds 1979 volgen de vakmensen van Westland opleidingen bij het Somfy opleiding instituut. De adviseur monteurs kunnen u alle ins en outs van de Somfy producten vertellen. Wilt u iets weten over instellen of monteren dan bent u bij Westland van harte welkom.

Somfy alarm systemen

Een alarm systeem van Somfy bestaat uit luxe opnemers, zoals camera’s, bewegingsmelders, rookmelders en raamcontacten. Deze onderdelen kunnen gemakkelijk draadloos geplaatst worden en kunnen communiceren met gordijnen, rolluiken en zonwering. Uw huis is gemakkelijk te controleren en bedienen vanaf uw telefoon of Ipad. En de kwaliteit is van Somfy. Meer weten over alarm systemen van Somfy, maak dan een afspraak in de showroom of bel voor een afspraak bij u thuis.