Buitenleven

Heerlijk genieten een buitenleven terrasoverkapping

Van tuinkamer tot tuinhuis

Het is heerlijk genieten, buiten dicht bij de natuur weg van alle drukte in uw huis. We voelen ons heerlijk, het ultieme vakantiegevoel aan uw eigen woning. Een tuinkamer van glas, een overkapping of een prachtig tuinhuis. Westland Wonen realiseert buitenleven met een compleet team van specialisten.

Terras en tuinkamer is een glasoase

Westland Wonen biedt u een 3D ontwerp van uw tuinkamer. Vooraf met het slimme ontwerp programma samengesteld en indien u dat wenst als geheel uitgewerkte constructie tekening.

Zelf een ontwerp maken?

Een overkapping kan in sommige situaties logisch bedacht worden. Een rechte achterwand in een geschakelde woning van 500 x 300 cm, is niet zo moeilijk te bedenken. Maar een hoeksituatie of een bredere overkapping is wel fijn om vooraf te kunnen zien wat de vele opties zijn. Westland Wonen biedt u de Weinor Terrasontwerp App U bent overigens van harte welkom in onze showroom om de App samen in te vullen en uw ontwerpen te bespreken.

Waarom een Westland tuinkamer?

Westland heeft veel ervaring opgedaan met de betere merken glazen terrasoverkappingen. Naast het advies, waarbij kennis van bouwkundige aansluitingen, sterkte berekeningen zeer belangrijk zijn, heeft Westland vooral ervaring opgedaan in grote, extreem moeilijke overkappingen. Hierdoor zijn alle facetten van een overkapping ons eigen, u kan rekenen op ons vakmanschap. Westland levert al meer dan 35 jaar hoogwaardige zonwering producten, die vaak langer meegaan dan 25 jaar. Diezelfde kwaliteit keuze geldt ook voor onze tuinkamers.

Een buitenterras met cabriodak

Het wisselende weer in Nederland vergt een windvaste en flexibele overkapping. Daarvoor heeft Westland terrasoverkappingen met een cabriodak. Het systeem is zeer windvast en kan gemakkelijk geopend worden met een simpele druk op de knop, zodat u van de zon kan genieten. Wordt de zon te fel of gaat het regenen, dan sluit u simpel het dak en kan gewoon lekker buiten blijven genieten.

Een buitenkamer naar wens

Naast de terrasdaken, glasoase en cabrio heeft Westland de luxe oprolbare daken en de buitenkamer naar wens. Geheel naar wens samengesteld uit hout, staal, glas gecombineerd. Westland maakt gebruik van luxe houtsoorten en bijvoorbeeld RVS.